Sunday, March 29, 2009

MakComics in Pozitiv


http://www.makstripovi.com продолжува со презентација на авторите и мини изложби во Позитив кафе

TheMico и неговите дела ќе бидат претставени оваа недела

2 comments:

Mimi Cortazar said...

Da Davore bilo je lijepo u laktasima,
dobio sam veci moral za crtanjem hvala na drustvu :)

Eddie Rebel said...

SPAM! бриши откако ќе прочиташ ;-) Регистрирајте се на http://maktopblogs.gotop100.com/ поставете си свој банер со големина 120х90, извлечете го копчето и учествувајте во избор за најдобар македонски блог. Може да се гласа за Вас преку кликање на извлеченото копче кое треба да биде поставено на Вашиот блог. Од една ИП адреса може да се гласа не повеќе од еднаш на 24 часа. Најдобрите блогови ќе бидат поставени и на http://blogs-mk.blogspot.com/ Ви благодарам