Monday, March 2, 2009

MakComics in Pozitiv


Оваа недела започнуваме со презентација на авторите и мини изложби во Позитив кафе
Прв претставен ќе биде Игор Јовчевски
На две недели нов автор!

Ова рачунајте го и како директна покана за стрип дружба :)
За жал, изгледа нема да има коктел! :(

No comments: